حاصل جلسات هفتگی روایت، شعر و داستان که در خانه شعر و ادبیات برگزار میشود، در سه کتاب مجزا رونمایی شد.
به گزارش روابط عمومی منطقه فرهنگی و گردشگری عباسآباد؛ مهدی قزلی رئیس خانه شعر و ادبیات در آیین رونمایی سه کتاب روایت، شعر و داستان با عنوان «قرار ما» که روز دوشنبه 13 اسفندماه برگزار شد، بیان کرد: «سال گذشته همین موقع در تلاش بودیم تا این کار را انجام دهیم اما متاسفانه به دلایلی اتفاق نیفتاد و حالا خوشحالم که یادگاری جلسات شعر، داستان و روایت منتشر شده است تا هر کدام از ما یک جلد از آن را در کتابخانه خانهمان داشته باشیم چرا که هر کدام از این کتابها حاصل یک کار دسته جمعی یادگاری است.»
او بیان کرد: زمانی که من مدیرعامل بنیاد شعر و ادبیات داستانی ایرانیان بودم هم چنین کاری را انجام دادیم و حالا بسیاری از دوستانی که آن روز آثارشان در کتابی که حاصل یک کار دسته جمعی بود منتشر شد، هر کدام صاحب چند مجموعه شعر و کتاب هستند.
خسرو باباخانی، مدرس جلسات داستان در آیین رونمایی از کتاب داستان با بیان اینکه هشتادمین جلسه داستان خوانی 21 اسفندماه برگزار میشود، گفت: من این تجربه را در بنیاد شعر و ادب داستانی ایرانیان داشتیم که تجربه فوقالعادهای بود و مجموعه داستانی که حاصل فعالیت آن کلاسها بود، منتشر شد.
او افزود: من در زندگی از یک جناح خیلی خوش شانس هستم چه زمانی که در دبیرستان مفید ادبیات تدریس میکردم و چه حالا که در زیر مجموعههای شهرداری تدریس میکنم؛ خدا همیشه بهترینها را به عنوان شاگرد نصیب من کرده است. چند وقت پیش به تفاوت عمل نیک و عمل صالح فکر میکردم و بعد از یک تحقیق سطحی متوجه شدم عمل نیک به کارهایی گفته میشود که اصطلاحا میگوییم ثواب دارد اما عمل صالح همانی است که قرآن برای آن به سه مورد اشاره کرده است؛ یکی آنکه عمل صالح دیربازده است، دوم آنکه به صلح ختم میشود و سوم آنکه به دوستی ختم میشود؛ به عقیده من یکی از بالاترین اعمال صالح که بشر انجام میدهد بخشیدن آگاهی به دیگران است. دو سال است که جلسات داستان با همت و فداکاری آقای حجازی مدیرعامل منطقه فرهنگی و گردشگری عباسآباد و آقای قزلی رئیس خانه شعر و ادبیات برپا شده است و فقط خدا میداند من در این ٨٠ جلسه تا چه اندازه یاد گرفتم.
باباخانی بیان کرد: در مجموعه «قرار سه شنبهها» 22 داستان منتشر شده است اما تعداد افرادی که در جلسات شرکت میکردند خیلی بیشتر است و شاید از بین 100 قصه 22 داستان انتخاب شده و زمانی که اسامی را دیدم تاسف خوردم که چرا اسم برخی از دوستان در این کتاب نیست.
غلامرضا طریقی، مدرس جلسات دوشنبههای شعر نیز در این مراسم بیان کرد: تا کنون هشتاد و یک جلسه از جلسات دوشنبههای شعر را پشت سر گذاشتیم و بابت این اتفاق عمیقا از خانه شعر و ادبیات ممنونم چرا که همه این جلسات با رونق برگزار شده است. ما در بنیاد شعر و ادبیات داستانی ایرانیان هم همین تجربه را داشتیم و برخی از دوستانی که در آن جلسات شرکت میکردند حالا خودشان دو مجموعه شعر دارند. در مجموعه «قرار دوشنبهها» 63 اثر منتشر شده است.
تدریس جلسات یکشنبههای روایت را نیز مکرمه شوشتری به عهده دارد که تا کنون پنجاه و هشت جلسه از جلسات آن برگزار شده است و 15 روایت در مجموعه کتاب «قرار یکشنبهها» منتشر شد.